Ce este LocalHub.ro?

Descopera cele mai de succes afaceri si cele mai cool localuri din orasul tau!

LocalHub.ro este un portal online, care pune in dialog consumatorii cu afacerile locale.

Acoperim toate domeniile de activitate din Romania si ajutam utilizatorii sa afle informatii relevante despre locurile care ii intereseaza si despre care vor sa afle mai multe detalii.

De asemenea, utilizatorii pot contribui activ sugerand detalii privind programul de functionare sau produsele preferate ale afacerilor din localitatea in care se afla.
 

Reprezentantii unei afaceri au posibilitatea sa-si construiasca prezenta online pe LocalHub.ro si sa comunice direct cu cei interesati, prin intermediul paginilor dedicate afacerilor pe care le detin, oferind informatii detaliate despre afacerea pe care o reprezinta.

Toate afacerile prezente pe LocalHub.ro beneficiaza de o pagina personalizata, unde reprezentantii firmelor pot adauga detalii relevante cu privire la produsele si serviciile oferite, link-uri catre website-urile companiilor vor fi vizibile pe paginile dedicate acestora, se poate publica programul firmei, precum si adresele de email sau numerele de telefon utile, iar reprezentantii afacerilor pot selecta categoriile si sectoarele de activitate ale firmelor, pentru o mai buna vizibilitate.

 

Mai mult decat atat, LocalHub.ro vine in ajutorul celor care au o afacere oferind solutii pentru o prezenta online complexa.

Reprezentantii companiilor pot alege din solutiile de realizare a website-urilor personalizate, care ajuta cresterea vizibilitatii printr-o prezenta online complexa. De asemenea, isi pot promova afacerea prin campanii dedicate Google AdWords.